Moderne kuhinje u 2017 godini

Kuhinja je nesumnjivo srce našeg doma i naravno da svi želimo da naša kuhinja izgleda najbolje. U nastavku vam donosimo moderne kuhinje koje će se savršeno ukopiti u vaš dom.

Siva je nova bijela.

Elegantne kuhinje - moderne kuhinje

Sigurno se pitate koje boje vaši  kuhinjski ormarići trebaju biti? Dok je bijela još uvijek na vrhu , svi bi mogla preuzeti njenu ulogu. Siva nije zahtjevna boja a lijepo se uklapa u vaš dom i atmosferu. Ukoliko tražite neku idealnu boju za vašu kuhinju neka to bude siva. Vjerovatno često viđate bijele kuhinje, zar nije ta boja postala dosadna?

Ne samo da se mijenjaju boje kuhinjskih ormara, proizvođači mijenjaju način funkcionisanja vrata i fioka. Lako zatvaranje i otvaranje pomoću dugmeta imaju moderne kuhinje. Ovo bi vam moglo mnogo olakšati u nekim situacijama.

Ukoliko imate problema sa prostorom, imate premalo ili previše najbolje bi bilo da kupite kuhinje po mjeri. Kuhinje po mjeri će vam pomoći da savršeno uklopite kuhinju u prostor koji imate.

mini kuhinja - moderne kuhinje

Ako živite u maloj kući ili malom stanu mini kuhinje su idealne za vas i vaš prostor. Možete kupiti mini kuhinju koja ima sve što ima svaka velika moderna kuhinja osim tog ogromog prostora. Kuhinja dolazi u obliku velikih kolica sa funkcijama kuhinje: ploča za kuhanje, mini-frižider, fioka, male ladice koje služe za pribor za jelo, utičnice za male električne uređaje, velika ploča za sjeckanje i radna površina. Tako bi trebale izgledati male kuhinje.

Želite li jeftinu kuhinju? Jeftine kuhinje koje su lijepe kao i moderne kuhinje i nije baš lako naći. Ali zato možete napraviti nekoliko pametnih promjena na vašoj staroj koja će izgledati kao nova. Obojite drvo, promijenite ručke. Nove boje će zaista osvježiti izgled vaše kuhinje a nove ručke će totalno izmijeniti izgled iste.

Kuhinje sa šankom - moderne kuhinje

Blok kuhinje su također dobar izbor zato što daju veliku promjenu u kući ili stanu. Takve kuhinje su uvijek  odlične zato što popune vaš prostor. Ukoliko se odlučite za njih nećete zažaliti. Takođe preporučujemo vam da pogledate našu listu kutnih garnitura za dnevni boravak.