Stihovi za mamu – najljepši stihovi koji će naprosto oduševiti vašu mamu

Mama je najljepše biće na svijetu. Svaka mama zaslužuje poštovanje i svu ljubav svijeta. Predmet ovog priloga su stihovi za mamu u kojima možete pronaći neki i posvetiti svojoj mami. Ukoliko želite da joj čestitate rođendan ili da joj posvetite par stihova u nastavku slijede najljepši stihovi.

Stihovi za mamu koji obaraju s nogu

Hvala ti za sve radosne trenutke koje si donela u moj život, što si bila uz mene i kad drugi nisu. Što si me branila i kad nisam to zaslužila. Volim te najviše na svetu.

Zamisli nešto najlepše, najslađe, dodaj tome beskraj, proširi večnošću, ukrasi zvezdama i tek tada ćeš saznati koliko te volim… Srećan rođendan…  

Nisu mi potrebne neke velike reči, hoću samo da ti čestitam i poželim ti najdivniji, najlepši i najsrećniji život, a ako ne bude sve baš tako uvek možeš da se osloniš na svog sina.

Svu radost koje tvoje srce može da podnese, sve osmehe koje ti može doneti današnji dan, sve blagoslove koje život može da ti da… Želim ti srećan rođendan!

Za ceo svet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si ceo svet. Srećan rođendan majka…

Nije mi teško da budem najbolja, jer me je NAJBOLJA žena i rodila. Srećan ti rođendan.

Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu – to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ljude i ovaj rođendan da sretan ti bude!  

Moram ti reći jedno veliko hvala, za srećno detinstvo ova reč je mala. Mala za dane bezbrižne što lete, srećan rođendan ti želi jedno zahvalno dete.  

Draga moja mama, čestitku ti pišem sama. Želim ti zdravlje i sreću i platu bar malo veću. Sretan ti rođendan.

Nisi mi nikada rekla kako trebam da živim već si mi to pokazala. Hvala ti za srećno i bezbrižno detinjstvo, i naravno srećan ti rođendan.  

Ti si anđeo koji me je čuvao u teškim trenucima i koji mi je davao snage kada je ona nestajala. Tvoje ime u rečniku stoji pored termina najbolja mama. Srećan ti rodjendan majko…….

Zaboravi svu tugu, muku i boli. Na današnji dan samo voli. Nikom ne dozvoli da ti sreću kvari… Srećan rođendan i neka ti se sve što poželiš ostvari.

Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda nećeš želeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim samo da ti se ispuni onoliko snova i želja koliko je dovoljno da budeš srećna! Sretan rođendan.

Stihovi za mamu i ne mogu da budu drugačiji nego naljepši, izdvojite neki i posvetite ga svojom mami. Zaslužuju pažnju dok su tu uz nas.