Cestitke za sklapanje braka koje će oduševiti i učiniti ponosnim mladence

0

Ukoliko ste osoba koja svojim prijateljima pridaje dovoljno pažnje i ljubavi, a oni će ubrzo uploviti u bračne vode a vi tražite najljepše cestitke za sklapanje braka onda je ovo pravi članak za vas. U ovom tekstu rezervišemo prostor za cestitke i donosimo vam listu naljepših.

Poklon + čestitka, idelanije rješenje!

Kada odlučimo šta da poklonimo mladencima, a većinom to bude novac u koverti, uvijek mislimo da su nam čestitke za sklapanje braka uz to bezveze i da će to svako pročitati i baciti. Ali nismo u pravu, većina će čestitke ostaviti i to će postati uspomena, što je mnogo više od samog poklona ili novca koji dajemo. Nakon nekoliko godina biti će lijepo sjestiti se tih riječi i poruka.

Lista najljepše cestitki

svadba - Cestitke za sklapanje braka

Cestitke za sklapanje braka

Za vas smo odabrali najljepše cestitke za sklapanje braka i listu vam donosimo u nastavku.

Neka ovaj prekrasan dan bude lijep početak vašeg bračnog putovanja, neka to putovanje traje vječno jer ste našli pravog suputnika, neka vaša lađa mirno plovi i neka je veliki valovi zaobiđu. Sve najbolje žele vam…

Danas je poseban dan! Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života.

Neka vas obasja svjetlost Božje ljubavi na putu života kojim ste odlučili zajedno kročiti…. i ne zaboravite, od danas život ne postaje ljepši… on vam samo pruža još dvije ruke koje će vam pomagati, i jednu glavu koja će uvijek na vas misliti…

 Biti voljen i biti izabran u ljubavi……to je najljepše što ti se može dogoditi u životu! Iskrene želje za zajednički život!

Ljubav je uvijek otvorenih ruku. Otvorenih ruku dopuštate ljubavi da dolazi i odlazi kako želi, slobodno, jer bi ona to ionako činila. Ako pokušate zarobiti ljubav, shvatit ćete da držite samo sebe.

Ako se vjenčaš i uđeš u brak, ti želiš drugome pružiti sigurnost.

Ako se vjenčaš i uđeš u brak, ti želiš ići istim putem u dobru i zlu, sve dane života svoga.

Stoga ste i uzeli prsten stavili ga na prst najdražeg čovjeka i rekli : Primi ovaj prsten u znak moje ljubavi i vjernosti. Neka vaša ljubav bude dovoljno jaka da govorite to jedno drugome svaki dan iznova.

Ljubav ne znači gledati jedno u drugo, već zajedno gledati…u istome smijeru. Sretno vam putovanje!

 

Nađite vremena jedno za drugo, radite zajedno romantične stvari i nikada se ne razdvajajte bez poljupca to Vam od srca žele…

 

Bračna luka je glavna staza života u kojoj ne smete zaboraviti da se radujete sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim vam sve najbolje i neka vas sreća koju danas osećate prati kroz celi život.

 

Nadamo se da će vam navedene cestitke za sklapanje braka donjeti neku koja će krasiti čestitku za vaše najmilije.

Pročitajte i LJUBAVNE CITATE

Share.

About Author

Strastveni kontent kreator! Uvijek sam bila kreativna duša i potpuno uživam u umjetnosti. Pronađem istinsku ljepotu u stvarima koje nisu strukturirane ili postavljene.

Leave A Reply