Kutne garniture za dnevni boravak

Vjerovatno često imate problema prilikom odabira kutne garniture za dnevni boravak ili nečeg sličnog. Svi znamo da kutne garniture uljepšavaju naš dom i da najviše vremena provodimo upravo na kutnim garniturama. Ako imate posao i radite dugo vjerovatno želite da se dobro odmorite kada se vratite kući. Postoje razne sjedeće garniture po povoljnoj cijeni, ali realno što je cijena manja one traju kraći vremenski period. Ako za sebe želite najbolje odnosno ako želite kupiti kutne garniture povoljno trebate obratiti pažnju na kvalitetu koju nudi prodavac. Kutna garnitura:

Lesnina kutne garniture bi mogle biti pun pogodak za vas u za vaše zahtjeve.

Prima kutne garniture također imaju odlične proizvode odnosno kutne garniture za dnevni boravak.

Koža ili tkanina?

Ako još k tomu imaju mogućnost izvlačenja dodatnog elementa za noge koji omogućuje udobno smještanje, bit će to najbolji izbor za obitelji čiji se članovi razlikuju po građi tijela i visini. Na udobnost sjedenja izravno utječe i odabir presvlake koja može biti od različitih vrsta tkanine, kože, umjetne kože i drugog.

Pri odabiru materijala trebamo imati na umu lakoću održavanja, izdržljivost, ugodnost pri dodiru s kožom i trajnost boje. Pamučne su presvlake udobne i lake za održavanje, pogotovo ako birate one koje se mogu skidati i prati. Prirodna koža dobar je izbor kada je u pitanju atraktivan izgled i održavanje, no trebamo imati na umu da je kožna garnitura zimi hladan materijal, a ljeti potiče znojenje.

Dobar savjet zlata vrijedi

1. Pravila izbora

Pri odabiru sjedeće garniture pazite na njezine dimenzije, oblik i boju kako ne bi zagušila prostoriju i ostale komade namještaja

2. Konstrukcija

Pazite na kvalitetu izrade konstrukcije. Konstrukcija mora biti čvrsta i otporna na mehanička oštećenja. Najbolje su one izrađene od tvrdog drva (jasen, hrast i bukva) te od MDF-a i metala

3. Informirajte se

Provjerite deklaraciju garniture kako biste točno znali od kojih je materijala izrađena i kakva joj je čvrstoća što u konačnici određuje i cijenu.