Herpes na usni – kako se riješiti herpesa preko noći

Jedna od groznih pojava jeste herpes na usni. Rane na usnama ili herpes na usni uvijek predstavljaju problem pogotovo ako želimo da uzmemo obrok, to stvarno ponekad zna biti neugodno. Mi smo tu da vam pokažemo pravi put kako rešiti herpes na usni za 1 dan odnosno kako se riješiti herpesa zauvijek, a svi znamo da je liječenje herpesa važno.

Kako se riješiti herpesa na usni

Ovo je zarazni virus koji se lako širi. Hladne rane uzrokuje virus herpes. Bijeli luk se koristi u medicinske svrhe oko 5000 godina. Probajte ovaj jednostavan trik da biste se oslobodili hladnih rana. Bijeli luk u svim njegovim oblicima ojačava imunitet, olakšava rad želuca, srca i štitne žlijezde, sprečava nastanak tumora i podmlađuje tijelo. Bijeli luk sastoji se od azotnih supstanci, natrijuma, kalijuma, kalcijuma, magnezijuma, silicija, sumpora, fosforne kiseline, vitamina C, D, B, fitosterola, ekstrakta i esencijalnih ulja. Prema nekim istraživanjima alicin ima snažan bakteriostatski efekat koji pomaže bržem lečenju infekcija.

herpes na usni

A evo i trika kako se riješiti herpesa na usni odnosno uništiti rane na usnama. Sve što je potrebno jeste isjeckati bijeli luk i staviti ga na ranu. Ostavite ga deset minuta a poslije isperite mlakom vodom. Primijetiti ćete znatno olakšanje. U mnogim slučajevima bijeli luk ubija odmah hladnoću.

Nadam se da će vam ovaj trik pomoći kada je u pitanju lečenje herpesa. Ne morate sebi više postavljati pitanja kako se riješiti herpesa i šta je potrebno za brzo uklanjanje herpesa.

Imate herpes na usni – Obavezno probajte!

Potreban vam je samo jedan čen belog luka, koji treba krupnije da naseckate i da pažljivo stavite preko groznice. Držite ovaj prirodni melem desetak minuta, a onda isperite mlakom vodom. Ukoliko je herpes na usni veći, ponovite postupak nekoliko puta, ali svaki put s novim čenom belog luka.

beli luk - herpes na usni

Malo će vas peckati, ali ne brinite, brzo sledi olakšanje. U većini slučajeva beli luk ubija groznicu trenutno.

Stručnjaci kažu da je to zahvaljujući brojnim supstancama koje sadrži i zbog kojih jača imunitet, olakšava rad organa za varenje, srca, tiroidne žlezde, čisti krvne sudove, čuva organizam od ćelija tumora i podmlađuje nas. Nadamo se da će vam ova metoda pomoći da riješite herpes na usni u štko kraćem vremenu.

Takođe pročitajte kako se riješiti podočnjaka.