Ljubavne Slike – Najljepše ljubavne slike na internetu

Ovdje možete pronaći najljepše ljubavne slike, a naravno ukoliko to želite dostupne su vam za skidanje na vaš mobilni telefon ili računar. Htjeli to priznati ili ne svi smo u jednu ruku željni ljubavi i dodira osobe koja nas razumije i koju možemo nazvati srodnom dušom. Ove romantične slike će vas naprosto oduševiti i učiniti vašu ljubav prema odabranoj osobi još jačom. Slike koje smo izabrali za vas nose snažnu poruku ljubavi, zadovoljstva, sreće. Ispunjene životnom energijom, vjerujemo da će vam uljepšati ovaj dan. Slike i citate možete podijeliti sa voljenim osobama, kao što vjerujemo dijelite i svoju nesebičnu ljubav.

Ljubavne slike – Istina o ljubavi

ljubavne slike - prihvatanje

Vrijednost se mjeri srećom! Ali isto tako da bi se priznala tuđa vrijednost, treba imati vlastitu.

Ljubavna vrijednost

ljubavne slike - istinska vrijednost

Vrijednost se mjeri srećom! Ali isto tako – Da bi se priznala tuđa vrijednost, treba imati vlastitu.

Pravi Izbor

ljubavne slike - pravi ljudi

Ljubav ne poznaje ograničenja, ne traži nevolje, pokušava ono što je iznad njene moći, ne traži izgovore za nemoguće; već smatra sve stvari zakonitim za sebe i sve stvari mogućim. –  Thomas a Kempis

Prava istinska ljubav

ljubavne slike - ljubav na prvi pogled

Ljubav ne poznaje ograničenja, ne traži nevolje, pokušava ono što je iznad njene moći, ne traži izgovore za nemoguće; već smatra sve stvari zakonitim za sebe i sve stvari mogućim. –  Thomas a Kempis

Lijepe misli čine život ljepšim

ljubavne slike - pozitivne misli

Život počiva na jednostavnim principima: šta dajemo to i dobivamo. Vjerujem da smo svi mi odgovorni za skoro svako iskustvo u životu, kako najbolje tako i ono najgore. Svaka naša misao kreira nam budućnost. Svako od nas stvara svoja iskustva svojim mislima i svojim riječima. Mislite pozitivno!

Ljubav i raspoloženje

ljubavne slike - raspoloženje

Ako ste loše raspoloženi to znači da vam nedostaje voljena osoba. Pokušajte da mislite o nečemu lijepom, kako ste zajedno i kako ste srećni. Pozitivnim mislima vrijeme će vam proći brže i samim tim prije će doći ti trenuci istinske sreće.

Slušajte vaše srce

ljubavne slike - slušaj srce

Pokušajte da slušate vaše srce, jer ono teži da vas odvede do sreće. Potrebno je da ostavite ponos sa strane i poslušate šta vam to srce stvarno želi. Imate samo jedan život, provedite ga sretni sa osobom koja će ispuniti vaše srce!

Vječna ljubav

ljubavne slike

Prava istinska ljubav traje vječno. Kada se dvije duše spoje onda vrijeme više ne igra ulogu, ta ljubav traje vječno, bez prestanka i bilo kakvih ograničenja!

Slike ljubavi – zagrljaj i dodir

Iskren zagrljaj može reći više nego bilo koja riječ.

Najljepše slike ljubavi – trenuci za vječnost

„Ljubav je sposobnost jednog čovjeka da daje, ne osvrćući se koliko dobija nazad. Najznačajniji i najmudriji dio jezika kojim svijet govori i koji svi ljudi na zemlji mogu razumjeti u svojim srcima, nešto starije i od ljudi, a što ipak svaki put istom snagom izbija bilo gdje kad se sretnu dva pogleda.”
— Paulo Koeljo

Ljubavne slike za skidanje

“Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu i tjera nas da tražimo više, zapali vatru u našim srcima, a umu pruži mir. To je ono što si ti meni dala, a nadam da ću to i ja tebi moći pružiti, zauvijek …” – Ryan Gosling, „The Notebook“

Nadamo se da su vam se svidjele ljubavne slike i prikladi citati uz njih. Onima koji su našli pravu i istinsku ljubav, želimo da im potraje i bude što snažnija. Onima koji to nisu, neka ne gube nadu jer često se najljepše stvari u životu dese onda kada se to najmanje nadamo. Ponekad je potrebno prvi učiniti taj mali, ali najteži korak, da bismo dobili od života puno više nego što smo očekivali. Dijelite ljubav nesebično, time činimo ovaj svijet mnogo ljepšim mjestom za življenje. Uživajte.