Najbolje olovke za obrve – Top 5 olovki za obrve koje morate imati

0

Ovaj prilog smo rezervisali za dame. Donosimo koje su najbolje olovke za obrve. U odnosu na neke stilove šminkanja u prošlosti, trenuti stil nalaže i zahtijeva veliku pažnju oko obrva. U ovom prilogu možete vidjeti koje su najbolje olovke za obrve uz listu top 10 najboljih.

Dobar make up je nezamisliv bez dorađivanja obrva. Svaku djevojku zanima koje olovke za obrve koriste profesionalci i koje imaju najbolji kvalitet. Kada odemo u kupovinu uvijek je izbor i ponuda velika i nikako da se odlučimo. U ovom prilogu ćemo vam predstaviti koje su to olovke koje koriste i make up artisti. Nadamo se da ćemo vam olakšati sljedeću kupovinu i naći idealnu olovku za obrve koja odgovara i vašem budžetu.

Najbolje olovke za obrve

  1. Prvo mjesto zauzima olovka Christian Dior Powder Eyebrow Pencil. Lakoća nanošenja, postojanost, izbor boja i nijansi su neki od razloga zašto je broj jedan. Kao najbolja performansa ističe se puderasta tekstura koja obrvama daje punoću a zadržava potpuni prirodni izgled, tj. „natural look“.

Christian Dior Powder Eyebrow Pencil

 

  1. Na drugom mjestu je Clinique Superfine Liner for Brows. Clinique je kompanija koja je poznata po kozmetici koja je posvećena onima sa osjetljivom kožom. Ni sa ovim proizvodom nisu omanuli.

Clinique Superfine Liner for Brows

  1. Guerlain Divinora Eyebrow Pencil – ova olovka je karakteristična po svojoj ekstravaganciji i visokoj cijeni. Činjenica da je make up artisti smatraju više nego odličnom zbog svoje „izdržljivosti“ kada se nanese na obrve, govori o njenom kvalitetu.

Guerlain Divinora Eyebrow Pencil 4. MAC Eye Brow pencil – kao neprikosnoveni kozmetički brend, nemoguće je a da se ne nađe na listi najboljih. Ono što je sigurno jeste da je nemoguće pogriješiti kada je u pitanju MAC kozmetika. Ova olovka ima da ostavi bez daha jer postoji u svim nijansama.

MAC Eye Brow pencil

 

 

 

 

 

 

5. Rimmel Professional Eyebrow Pencil – među najboljima nalazi se i Rimmel i to upravo za one koje misle na budžet ali žele dobar komad šminke, ova olovka je pravi izbor. Ovaj brend slobodno parira svim velikim kozmetičkim kućama, a zbog manjih troškova advertajzinga ima i povoljnije cijene.

 

Nadamo se da smo vam pomogli i da ćete kod sljedeće kupovine odabrati neku od naših preporuka jer smo izdvojili najbolje olovke za obrve.

Share.

About Author

Strastveni kontent kreator! Uvijek sam bila kreativna duša i potpuno uživam u umjetnosti. Pronađem istinsku ljepotu u stvarima koje nisu strukturirane ili postavljene.

Comments are closed.